Популарно
Cinnamon

Cinnamon

"𝑪𝑰𝑴𝑬𝑻 Ароматизер;”

"Топлина и Удобност: 𝑪𝑰𝑴𝑬𝑻 Ароматизер со Мирис на Цимет!"

Со нашиот 𝑪𝑰𝑴𝑬𝑻 ароматизер, вашата просторија ќе биде исполнета со задоволувачки мирис на топол и привлечен цимет. Започнете го денот со чаша топло млеко и мирис на цимет, затворете ги очите и уживајте во удобноста и топлината на вашата домашна оаза.
 

ЦЕНА: 700 денари 

( АРОМАТИЗЕРОТ ТРАЕ 2 МЕСЕЦИ )

Цена: 700 ден