Инфинити Арома е основана и специјализирана за ароматизација, контрола на инсекти и хигиена во тоалетите.

Ароматизирање

Зошто да користите ароматизер?

Мирисите што ги доживуваме играат клучна улога во тоа како ги поврзуваме старите спомени. Истражувањата покажуваат дека маркетингот со мириси ја зголемува продуктивноста на работното место, како и дека предизвикува позитивна и емотивна врска за базата на вашите клиенти.
Аромите за просторија на Инфинити Арома се широко распространети низ цела држава и со голем успех се користат во различни внатрешни простори, како што се работни места, канцеларии, хотели, болници, установи за нега и во различни приватни и јавни згради.

Освежувачите на воздухот се дизајнирани да додадат мирис на амбиенталниот воздух или да ги прикријат мирисите, со цел да создадат пријатен внатрешен простор.

Многу студии во различни деловни сектори докажаа дека мирисите на собите ја зголемуваат продажбата и го зајакнуваат идентитетот на соодветниот бизнис.
“Инфинити Арома” го има најквалитетниот асортиман на ароматизери, кои во комбинација со нашата експертиза во науката за маркетинг на мириси ги користиме за да ви ги понудиме вистинските решенија за секој тип на бизнис и секој негов дел.

Ние секогаш се фокусираме на обезбедување решенија за деловни мириси, исполнувајќи ги највисоките стандарди за квалитет во нашата индустрија.

Мисијата на Инфинити Арома е да ја примени науката за маркетинг на мириси на секое место каде што луѓето живеат и работат. Ги следиме светските трендови во ароматизирањето и маркетингот на мириси.
Нашата компанија соработува со водечка компанија добавувач ширум светот. Маркетингот во деловниот свет се менува и сензорното брендирање го зазема местото на традиционалниот маркетинг – особено во индустриите каде искуството на потрошувачите е врвен приоритет.

Во “Инфинити Арома” развиваме иновативни „алатки“ и маркетинг методи, преку ароматизацијата на простории. Имаме технологии за дифузија на ароми со високи стандарди кои ги задоволуваат естетските и функционалните потреби на секој бизнис. Ароматизирањето на простории или на друг начин маркетинг на мириси е глобален тренд кој ги менува или надополнува традиционалните методи на комуникација.

За Инфинити Арома, мирисот значи:

  • Проучување на секоја област посебно од Инфинити Арома;
  • Уникатно искуство со мирис.
  • Етерични масла со неутрализатор на мирис за подобар ефект.
  • Иновативна формула 350ml од одделот за истражување и развој.
  • Намалени трошоци за употреба (апликација за ароматизирање на секои 2 месеци).
  • Почитување на околината и луѓето.

Без оглед на индустријата во која работат, докажано е дека бизнисите кои користат освежувачи за внатрешен простор се многу задоволни од резултатите и во областа на довербата на клиентите и зголемените нивоа на приходи.

Собните мириси во денешно време не се луксуз, напротив додаваат вредност онаму каде што се применуваат (канцеларии, продавници, аптеки, комерцијални простори, индустриски простори, магацини итн.) и делуваат како основна алатка која влијае на нашите емоции, расположение и однесување.

Собните мириси и мирисите воопшто ги стимулираат сеќавањата, сеќавањата влијаат на емоциите, емоциите го одредуваат нашето расположение и реакција. Ова е вистинско искуство што го нудиме на сите наши клиенти.