Ново Популарно Промоција
Lollipop

Lollipop

" 𝙇𝙊𝙇𝙇𝙄𝙋𝙊𝙋 ароматизерот!”

"Сладок Мирис на Забава: 𝙇𝙊𝙇𝙇𝙄𝙋𝙊𝙋 Ароматизерот!"

Со нашиот 𝙇𝙊𝙇𝙇𝙄𝙋𝙊𝙋 ароматизер, вашата просторија ќе биде исполнета со магичен мирис на слатки и обоени лижавчиња. Освежете го вашиот дом или работен простор со мирис на слатко задоволство и забава!
 

ЦЕНА: 700 денари 

( АРОМАТИЗЕРОТ ТРАЕ 2 МЕСЕЦИ )

Цена: 700 ден