Популарно
Baby powder

Baby powder

"Ароматизерот 𝐁𝐀𝐁𝐘 𝐏𝐎𝐖𝐃𝐄𝐑!”

"Бебешка Пудра: Шармантниот 𝐁𝐀𝐁𝐘 𝐏𝐎𝐖𝐃𝐄𝐑 Ароматизер!"

Со нашиот 𝐁𝐀𝐁𝐘 𝐏𝐎𝐖𝐃𝐄𝐑 ароматизер, вашата просторија ќе биде исполнети со нежни мириси на бебешка пудра. Затворете ги очите и потопете се во мирисот на чисто и невино детство.
 

ЦЕНА: 700 денари 

( АРОМАТИЗЕРОТ ТРАЕ 2 МЕСЕЦИ )

Цена: 700 ден