Популарно
Fantasy

Fantasy


"𝗙𝗔𝗡𝗧𝗔𝗦𝗬 ароматизерот! Вашата Мирисна Фантазија!"

Со нашиот 𝗙𝗔𝗡𝗧𝗔𝗦𝗬 ароматизер, ќе создадете магична атмосфера исполнета со силни ноти на сандалово дрво и свежо зелено овошје. Освежете го вашиот простор со оваа уникатна комбинација на мириси и дозволете си да го исплетете вашето мирисно патување.
 

ЦЕНА: 700 денари 

( АРОМАТИЗЕРОТ ТРАЕ 2 МЕСЕЦИ )

Цена: 700 ден