Популарно
Diva

Diva

"𝑫𝑰𝑽𝑨 ароматизерот!”𝑫𝑰𝑽𝑨 ароматизерот е вдишана копија на легендарниот 𝑷𝒂𝒍𝒐𝒎𝒂 𝑷𝒊𝒄𝒂𝒔𝒔𝒐 парфем, и тоа значи само едно - елеганција и стил кои ќе ве пренесат во мирисен свет на вистински диви и убави искуства. Исполнете го вашиот дом или бизнис простор со магијата на 𝑫𝑰𝑽𝑨 и дозволете си да се почувствувате како вистинска дива.
 

ЦЕНА: 700 денари 

( АРОМАТИЗЕРОТ ТРАЕ 2 МЕСЕЦИ )

Цена: 700 ден