Популарно
Coconut

Coconut

"ℂ𝕆ℂ𝕆ℕ𝕌𝕋 Ароматизерот;”

"Тропска Екскурзија: ℂ𝕆ℂ𝕆ℕ𝕌𝕋 Ароматизерот со Мирис на Кокос!"

Со нашиот ℂ𝕆ℂ𝕆ℕ𝕌𝕋 ароматизер, вашата просторија ќе се претвори во тропски рај и со мириси на сочен и сладок кокос. Затворете ги очите и потопете се во мирисот на плажата и морето.
 

ЦЕНА: 700 денари 

( АРОМАТИЗЕРОТ ТРАЕ 2 МЕСЕЦИ )

Цена: 700 ден