Популарно
Atlantis

Atlantis

"Ароматизерот AТЛАНТИС!”

Погледнете го Океанот со 𝐀𝐓𝐋𝐀𝐍𝐓𝐈𝐒 Ароматизер!

𝐀𝐓𝐋𝐀𝐍𝐓𝐈𝐒 ароматизерот ви нуди мирисна одисеја која ги спојува свежината и силата на океанот со убавината на 𝐏𝐮𝐫𝐞 𝐏𝐨𝐢𝐬𝐨𝐧 - 𝐃𝐢𝐨𝐫 парфемот. Вашата просторија ќе биде наполнета со ноти на свеж лимон и жива градина со бели цветови, предизвикувајќи атмосфера на убавина и интрига.
 

ЦЕНА: 700 денари 

( АРОМАТИЗЕРОТ ТРАЕ 2 МЕСЕЦИ )

Цена: 700 ден